artichoke kalpleri için ürünler (4)

TUZLU ENGİNAR KALPLERİ KASENLERİ

TUZLU ENGİNAR KALPLERİ KASENLERİ

Enginar kalpları dörde bölünmüş, aperatif veya salatada ideal.
Muskat - Bütün Baharatlar

Muskat - Bütün Baharatlar

Mace'i çok seviyoruz ve Muziris'in sembolik baharatı haline geldi. Mace (İngilizce'de mace), muskat fındığının kırmızı kabuğudur, bu nedenle tatları oldukça yakındır. Ancak, mace çok daha nazik ve ince bir tada sahiptir, çam ve tatlılık notaları getirir. Küçük miktarlarda, ya ince doğranmış ya da doğrudan hazırlıklarınıza infüze edilerek kullanılır. Köken: Banda Adaları, Endonezya Kalite: çiçekler, Özel, Kırmızı-Turuncu
Snowball çeşidi soğan soğanı - Soğanlar

Snowball çeşidi soğan soğanı - Soğanlar

Yuvarlak, beyaz soğan tohumları, Snowball çeşidi, Hollanda kökenli. Sonbaharda ekim mümkündür. Bu geç çeşit, hafifçe düzleşmiş yuvarlak soğanlar verecek olup, çok tatlı bir lezzete sahiptir. Beyaz soğan olarak da bilinir. Soğanlar 25 kg'lık torbalarda paketlenmiştir. Diğer ambalaj seçenekleri talep üzerine mevcuttur.
Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU

Ançüez severler bilir ki, zeytinyağında bekletilmiş ançüez filetosu sonsuz bir zevk sunar ve birçok tarifte güçlü balık ve tuz tadını katmak için mükemmel bir uyum sağlar. Zeytinyağındaki ançüez, neredeyse bir çeşni gibi kullanılır; her tarifte kendine özgü ve lezzetli bir tat vermek için idealdir. Ançüezin zeytinyağı ile diğer tatlarla birleştirilmesi Tariflerden bahsetmeden önce, zeytinyağında marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.